Sześć ukrojonych kawałów tortu: od lewej z masą orzechową, z posypką czekoladową, z galaretką i malinami, tiramisu, czekoladowy z posypką, z galaretką pomarańczową z kawałkami mandarynki.

Nasze torty wykonujemy w następujących smakach:

Advokatowy – śmietankowe biszkopty przełożone kremem na bazie bitej śmietany z dodatkiem advokatu

Ananasowy – śmietankowe biszkopty przesmarowane nadzieniem ananasowym pokrytym warstwą delikatnego kremu śmietankowego

Bananowo-czekoladowy – czekoladowe biszkopty przełożone kremem na bazie bitej śmietany o smaku bananowym z kawałkami bananów oraz czekolady

Brzoskiwnia-marakuja – śmietankowe biszkopty przesmarowane brzoskwiniami w żelu, przykryte warstwą kremu na bazie bitej śmietany o smaku brzoskwinia-marakuja

Budyń-śmietanka-truskawka – śmietankowe biszkopty, jedna warstwa krem budyniowy, druga warstwa krem śmietankowy z konfiturą truskawkową

Cappucino – śmietankowe biszkopty, w tym jeden nasączony kawą z rumem, przełożone kremem śmietankowym z dodatkiem kawy

Chałwa-czekolada – czekoladowe biszkopty, pierwszy przesmarowany kremem chałwowym, przykrytym śmietaną o smaku czekoladowym, drugi pokryty kremem śmietankowym z dodatkiem chałwy oraz niewielkiej ilości alkoholu

Czarny las – czekoladowe biszkopty, pierwszy przesmarowany wiśniami w żelu przykrytymi delikatnym kremem śmietankowym, drugi pokryty kremem na bazie bitej śmietany o smaku czekoladowym

Czekolada-borówka – czekoladowe biszkopty, pierwszy przesmarowany musem borówkowym, na nim delikatny krem na bazie bitej śmietany, drugi kremem czekoladowym

Czekolada-malina – czekoladowe biszkopty, pierwszy przesmarowany musem malinowym, na nim delikatny krem na bazie bitej śmietany, drugi przykryty warstwą kremu malinowego

Czekolada-orzech-advokat – dwa biszkopty czekoladowe, jeden orzechowy, pierwszy pokryty kremem na bazie bitej śmietany o smaku czekoladowym, drugi kremem śmietankowym z dodatkiem advokatu.

Czekoladowo-śmietankowy – czekoladowe biszkopty przełożone kremem śmietankowo-czekoladowym

Gruszkowy – czekoladowe biszkopty, przełożone kremem na bazie bitej śmietany o smaku gruszkowym

Kawa-orzech – dwa biszkopty jasne ponczowane kawą, jeden orzechowy, jeden krem śmietankowy z kawą, drugi śmietankowy z orzechami

Kokosowo-porzeczkowy – biszkopty kokosowe, przesmarowane musem z czarnej porzeczki pokrytym kremem śmietankowym.

Kokosowy – biszkopty kokosowe, przełożone kremem na bazie bitej śmietany

Malinowy przysmak – ciasto kruche przełożone bitą śmietaną, w środku z galaretką o smaku malinowym z dodatkiem malin, na górze z chrupiącą bezą (jak ciasto malinowy przysmak)

Orzechowe szaleństwo – śmietankowe biszkopty, pierwszy przesmarowany warstwą toffi posypaną orzechami pokryty kremem śmietankowym, drugi przykryty śmietaną z dodatkiem toffi z lekką nutą alkoholu.

Orzechowo-śmietankowy – dwa biszkopty orzechowe, jeden śmietankowy, pierwszy pokryty kremem na bazie bitej śmietany z dodatkiem orzechów oraz niewielkiej ilości advokatu, drugi przykryty kremem śmietankowym

Orzechowy – dwa biszkopty orzechowe, jeden śmietankowy, pokryte kremem na bazie bitej śmietany z dodatkiem orzechów oraz niewielkiej ilości alkoholu

Sahara+wiśnie–czekoladowe biszkopty, pierwsza warstwa kremu czekoladowa, druga śmietankowa, obie z dodatkiem wiśni oraz lekką nutą alkoholu

Słonecznikowy – czekoladowe biszkopty, pierwszy przykryty kremem budyniowym z dodatkiem słonecznika i toffi, drugi pokryty kremem na bazie bitej śmietany

Szampan – owoce – czekoladowy biszkopt z dodatkiem nadzienia o smaku szampana, przełożony kremem śmietankowym z owocami sezonowymi

Śmietankowy – dwa biszkopty śmietankowe, jeden czekoladowy, przełożone delikatnym kremem na bazie bitej śmietany

Tiramisu – śmietankowe biszkopty, w tym jeden nasączony kawą z rumem, posypane warstwą kakao oraz pokryte kremem na bazie śmietany z dodatkiem tiramisu

Truskawka-gruszka – czekoladowe biszkopty, jeden krem śmietankowy z musem truskawkowym, drugi śmietankowy z gruszkami

Truskawka-śmietanka – śmietankowe biszkopty, pierwszy przesmarowany musem truskawkowym, na nim delikatny krem na bazie bitej śmietany, drugi przykryty warstwą kremu truskawkowego, sezonowo tort wykonywany z dodatkiem świeżych truskawek

Wiśniowy – czekoladowe biszkopty, przełożone kremem na bazie bitej śmietany z dodatkiem wiśni